Piškotki

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih spletne strani uporabljajo zato, da so izkušnje uporabnikov učinkovitejše.
Po zakonu lahko piškotke v vaši napravi shranjujemo, kadar so nujno potrebni za delovanje strani. Za vse druge vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje.
Ta stran uporablja različne vrste piškotkov. Nekateri se uporabljajo na zahtevo tujih strani, ki se pojavljajo na naši strani.

Za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletnega mesta se uporabljajo naslednji piškotki (angl. cookies):

Nujno potrebni naredijo spletno stran uporabno, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po strani in dostop do varnih območij spletne strani. Spletna stran brez teh piškotkov ne deluje pravilno.
Piškotki za spremljanje statistike so piškotki, ki jih potrebujemo za spremljanje obiska na spletnem mestu z namenom izboljševanja uporabniške izkušnje.
Piškotki za trženje anonimno zbirajo podatke o vaših obiskih spletnih strani. Namen je prikazovanje oglasov, ki so primerni in zanimivi za posameznega uporabnika.

Natančen opis posameznega piškotka in čas njegove namestitve sta razvidna spodaj:

Nujno potrebni piškotki

csu.si – Nujni piškotki, ki omogočajo delovanje spletne strani (Veljavnost: 1 leto)  

Piškotki za spremljanje statistike

_ga (Google Analytics) – Opravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran. Google Analytics. (Veljavnost: 2 leti)

_gat (Google Analytics) – Aplikacija Google Analytics uporablja piškotek za uravnavanje števila zahtevkov. (Aplikacija Google Analytics uporablja piškotek za uravnavanje števila zahtevkov. (Veljavnost: Seja)

_gid (Google Analytics) – Opravi registracijo edinstvene identitete (ID), ki se uporabi pri ustvarjanju statističnih podatkov o tem, kako obiskovalec uporablja spletno stran. (Veljavnost: Seja)

Nastavitve piškotkov

Piškotki za spremljanje statistike

Shrani