Javni poziv celjskim ustvarjalkam in ustvarjalcem
4. 2.—15. 3., Galerija sodobne umetnosti

Zavod Celeia Celje objavlja Javni poziv za sodelovanje pri promociji celjske ustvarjalnosti v mestu in vabi k prijavi umetniških projektov celjskih ustvarjalcev v letu 2019!

Poziv prihaja s pobudo mestnega marketinga in Centra sodobnih umetnosti, ki že šest let z različnimi oblikami sodelovanja v okviru mestnega dogajanja aktivno vključujeta tudi umetnike iz umetniške četrti in druge sodobne celjske ustvarjalce.
Poziv je namenjen celjskim vizualnim umetnicam in umetnikom ter avtorjem iz nekaterih drugih področij ustvarjalnosti (gledališče, glasba, sodobni ples), ki prepletajo svoje delo z vizualno umetniško prakso. Cilj poziva je promocija celjske ustvarjalnosti in predstavitev umetniške aktivnosti v mestu ter podpora lokalnim umetnikom pri projektih, ki nagovarjajo publiko v centru Celja.

Rok: 15. 3. 2019

Informacije: maja.antoncic@celje.si

OBRAZCI ZA PRIJAVO:

poziv_ZCC 2019_ce_umetniki

priloga_Obrazec_1

priloga_Obrazec_2

Prosimo, da uporabite priložene obrazce za pošiljanje po navadni in po elektronski pošti.

Vabljeni k prijavi!

Zaprto

Galerija sodobne umetnosti / Trg celjskih knezov 8, 3000 Celje / torek – petek 11.00 – 18.00 sobota 10.00-13.00 nedelja 14.00-18.00 ponedeljek in prazniki zaprto vstopnina: 3 eur, *1 eur (*dijaki, študentje, upokojenci) **brezplačno (**otroci, brezposelni)