Riši in zini, popoldan z umetni_cami_ki na razstavi OSM
25. 4., Galerija sodobne umetnosti

Najlepše vabljeni na druženje z umetnicami in umetniki, ki se predstavljajo na razstavi OSM, v četrtek, 25. aprila, ob 16. uri v Galerijo sodobne umetnosti!

Najprej bo potekala brezplačna ustvarjalna delavnica izdelave umetniške zin* knjižice in risarski “jam”, nato se bomo sprehodili po razstavi OSM in se pogovarjali s sodelujočimi umetnicami in umetniki.

Delavnica je primerna za vse starostne skupine.
Informacije in prijave na maja.antoncic@celje.si.

Vodstvo bo potekalo ob 18. uri.

Z nami bodo Nevena Aleksovski, Ivana Bajec, Nina Čelhar, Neža Jurman, Simon Kocjančič, Miha Perne, Zoran Pungerčar in Leon Zuodar.

Več o razstavi

___

* Fan zini so knjižice, največkrat samozaložniške naredi-sam publikacije, ki nastajajo v majhnih nakladah in z nizkimi produkcijskimi stroški. Pojavljali so se kot medij določenih subkultur prejšnjega stoletja. Danes so med drugim priljubljeni kot umetniški medij vizualnih ustvarjalcev.

Zaprto

Galerija sodobne umetnosti / Trg celjskih knezov 8, 3000 Celje / torek – petek 11.00 – 18.00 sobota 10.00-13.00 nedelja 14.00-18.00 ponedeljek in prazniki zaprto vstopnina: 3 eur, *1 eur (*dijaki, študentje, upokojenci) **brezplačno (**otroci, brezposelni)